Home Activiteiten Contact

Aanboren en afstoppen van leidingen onder druk en drukloos

VPLS is gespecialiseerd in het aanboren van leidingen. Deze techniek kan worden toegepast om aftakkingen op leidingen te realiseren zonder dat de leiding uit bedrijf hoeft te worden genomen. Ook wordt de aanboortechniek gebruikt om vanuit deze aanboring de leiding onder druk af te stoppen met speciale blazenlanzen. Het is dan niet noodzakelijk om de leiding voor een reparatie helemaal leeg te maken.

Lees meer

Adviseren en ondersteunen kabel & leidingprojecten

Door een brede en jarenlange ervaring met leidingtechnische werken heeft VPLS veel kennis opgebouwd. Deze kennis zetten wij in voor advies en ondersteuning van haar klanten voor het ontwerpen van nieuwe en vervanging van bestaande leidingnetten.

Lees meer

Repareren van drukleidingen

Ook voor het repareren van leidingen bent u bij VPLS aan het juiste adres. VPLS beschikt samen met VPP over een jarenlange ervaring voor het repareren van nagenoeg alle type buizen inclusief de levering van de reparatiematerialen. De reparatie kan zowel inwendig als uitwendig worden uitgevoerd.

Lees meer

Aanbrengen en leveren koppelingen

Naast de reparatiekoppelingen levert en monteert VPLS ook verschillende type (overgangs)koppelingen uit het brede, veelzijdige en hoogwaardige productprogramma van VPP.

Lees meer
03 Wrench

Bolting

Met behulp van onze hydraulische bolting equipement worden bouten en moeren op een veilige en gecontroleerde manier hydraulisch aangedraaid op de berekende torque. Wij zorgen dat een flensverbinding niet de zwakste schakel wordt in uw leidingnet, maar conform het ontwerp voldoet aan de gestelde eisen. Steeds vaker worden we ingeschakeld om belangrijke flensverbindingen gecertificeerd op te leveren, zodat u deze met een gerust hart onder de grond kunt stoppen; een waterdichte oplossing!

Lees meer